Triwa klocka

Triwa är ett klockmärke som är till för den kREAtiva och stilrena. Triwa kommer från Stockholm och har en moderna och modeinriktad design för både dam och herr. Det finns en del välkända Triwa modeller såsom humanium, aska, elva och falken. Dessa fyra modeller står för merparten av Triwas försäljning. Det är dom fyra modellerna Triwa satsar på när det kommer till marknadsföring och produktutveckling. Företaget grundades år 2007 och har snabbt blivit bland dom ledande klockmärkena i Sverige. Från några år tillbaka bär våran egna prinsessa Madeleine en Triwa klocka detta har gett märket mycket positiv feedback. Vi kommer även att hjälpa er att hitta en Triwa klocka i god kvalité helst på REA.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Triwa klocka Dam

  • Välkänt klockmärke
  • Stilren och tidlös design
  • Modern och trendsättande klocka
  • Bra pris för god kvalité

  Triwa klocka Herr

  • Trendsättande klockmärke
  • Modern och stilren design
  • Passar bra till vardag och fest
  • Bra pris för en märkesklocka

  Triwa klocka på REA

  Triwa klocka

  Är man intresserad utav en Triwa klocka men man har inte tillräckligt med pengar då kan man försöka hitta en Triwa på REA för att få ner priset lite. Det är ganska ofta Triwa klockorna ligger på 10-20% REA på vissa modeller. Men om man vill ha en högre REA så bör man vänta tills höst och vår kollektion släpps. Då brukar dom REA ut dom gamla modellerna till ett riktigt bra pris. Det är då enkelt att hitta riktigt bra fynd. Men man får då räkna med att det är förra årets modell som man då köper så det är alltså inte det senaste men man får tänka efter lite själv om det är värt att köpa årets eller föregående år och det brukar vara rätt stor skillnad på priset.

  Triwa Humanium

  Humanium är en klockmodell från Triwa som har en klassisk stilren design. Triwa klockan humanium följer inte modetrenderna utan denna klocka lever mer ett eget liv och gå sin egen väg. Många gillar just humanium för att den är lite unik. Det är inte speciellt vanligt design och den ser lite gammaldags ut. Priset på Triwa klockan humanium ligger kring 2 000 kronor till 3 000 kronor men med lite tur kan man hitta en humanium på REA. Humanium kommer i färgerna svart, silver, läder och även blått.

  Triwa klockornas kvalité

  När det kommer till kvalité är det en utav Triwa klockorna starkare sidor. Dom har alltid satsat hårt på att bibehålla och stärka sin kvalité på klockorna även fast kostnaderna för klockorna blir dyrare för dom att tillverka så står dom fast vid att kvaliteten ska vara hög. Det är därför Triwa klockor kostar lite mer än exempelvis Gant och Morris klockorna gör. Produktionskostnaden för en Triwa klocka ligger nästan dubbel så högt som andra stilrena klockor såsom just Gant och Morris och det är ett tecken på att Triwa håller en god kvalité på deras klockor. Man ska även vara upplyst om att kvaliteten varierar mellan olika modeller, då vissa modeller håller lite högre kvalité än andra modeller. Exempelvis Triwa klocka Humanium som har fått väldigt god respons på deras kvalité.

  Triwa klocka bärs av prinsessan Madeleine

  Det har blivit väldigt uppmärksammat att prinsessan Madeleine använder sig utav klockmärket Triwa. Det sägs att hon länge har gillat klockmärket och att hon finner dom både snygga och stilrena. Vi tycker det är väldigt roligt att prinsessan Madeleine väljer att Svenskt klockmärke istället för något internationellt super känt märke som Rolex eller Omega då hon säkerligen har råd med en sådan lyx klocka. Men istället väljer hon att bära en klocka för 1 500 kronor från Svenska Triwa.

  Triwa Vapen

  Det fina med Triwa är att det finns en modell (Humanium Metal) som är tillverkad utav nedsmälta illegala vapen och att 15% av försäljningen från denna modell går tillbaka till dessa länder i syfte att trappa ner konflikten och att ge hjälp till behövande. Detta tycker vi är väldigt fint gjort utav Triwa och det är ett nytt sätta att hjälpa utsatta länder. Är du också emot krig är det bara att kika in på Humanium metal och se om den är något för dig.

  Klockarmband till Triwa

  En till bra funktion med Triwa är att man kan köpa till ett extra klockarmband men man behåller samma boett. Klockarmband finns i flera olika färger och material. Men det vanligaste att man köper är i stål och då finns det några olika varianter och man vill ha Mesh eller brace. Färger som finns ute är silver, guld, svart, blått, läder, vitt och rose. Det är väldigt enkelt att byta klockarmband och man slipper då ha flera olika klockar det räcker med att man köper en klocka först sen köper man till några klockarmband för att variera sig lite. Det är både bra för miljön och för din plånbok. Då ett klockarmband kostar 400 kronor till 500 kronor istället för en ny klocka som kostar 2 000 kronor.