Tommy Hilfiger klocka

Tommy Hilfiger är ett globalt modemärke som finns i över 100 olika länder. Tommy Hilfiger klocka grundades 1985 i New york och har sedan dess vuxit till bland dom största modehusen i världen. Tommy Hilfiger design är klassisk med en modern look. Deras klockor är både till för dam och herr. Vi kommer i den här artikeln att recensera Tommy Hilfiger kändaste klockmodeller såsom luke, carly och trent. Dessa tre modeller står för en mycket stor del av försäljningen hos Tommy Hilfiger klockor och har absolut dom mest eftertraktade klockorna. Vi kommer även att recensera guldfynd och även olika färger till Tommy Hilfiger klockorna så om läder, svart, silver, guldfynd och rose. Eftersom Tommy Hilfiger klockor säljer till både dam och herr så har dom fått väldigt bra feedback från många privatpersoner att dom erbjuder bra produkter till alla.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Tommy Hilfiger Dam

  • Unika färger som rose och guld
  • Stilren klocka passar till allt
  • Klassisk och även modern design
  • God kvalite till ett bra pris
  • Möjlighet att byta läderarmband

  Tommy Hilfiger Herr

  • Unik och stilren design
  • Passar till både skjorta och kostym
  • Kända modeller som Luke, Trent och Carly
  • Riktigt bra pris
  • Tidlös klocka

  Tommy Hilfiger klockor hos Guldfynd

  Tommy Hilfiger klocka

  Hemsidan Guldfynd är den återförsäljaren som brukar ha bäst priser på Tommy Hilfiger klockor och dom har även många olika modeller inne på lager som finns tillgängliga för dig som vill köpa en Tommy Hilfiger klocka till ett bra pris. Just nu har herr guldfynd fyllt på med dom kändaste modellerna Luke, Trent och Carly och priset ligger som alltid lågt på Guldfynd.

  Tommy Hilfiger klockan Luke

  Tommy Hilfiger modellen luke är en gammal och återkommande modell som Tommy Hilfiger säljer. Tommy Hilfiger klockan luke är idag den absolut mest sålda Tommy Hilfiger klockan och har en rätt unik design. Luke är en sport modell som även är stilren vilket gör att man både kan använda den till vardag och till sport. Det finns en mängd olika finesser på luke och man blir verkligen inte besviken. Tommy Hilfiger klocka luke kommer i färgerna svart, läder, guld, silver och röd. Men det kan tyvärr vara lite ont om dessa färger eftersom den säljer så bra så det finns inte många luke kvar. Priset på Tommy Hilfiger klockan luke ligger allt ifrån 1 500 kronor ända upp till 3 000 kronor. Med lite tur kan man även hitta en luke klocka på REA men det är väldigt svårt och det krävs både tid och energi för att hitta en luke på REA.

  Tommy Hilfiger Carly

  Klockan Carly är en dammodell som säljer väldigt bra och är omåttligt populär bland damer. Designen på Carly är en typisk tidlös och stilren damklocka med god kvalite. När det kommer till färger på Tommy Hilfiger finns det en hel uppsjö av färger och varianter. Man kan även byta ut klockarmbandet på carly modellerna så man kan variera färgen. Tommy Hilfiger klocka carly finns i färgerna rose, silver, guld och vitt. Dessa fyra färger finns även till klockarmbanden som finns att köpa till vid behov. Priset på en Tommy Hilfiger klocka carly ligger 1 000 kronor till 2 000 kronor så det är en riktigt bra pris för en stilren märkesklocka som carly är. Det är dock svårt att hitta någon Carly klocka på REA då den ofta reda är slutsåld innan vår och höstsäsongen har börjat.

  Tommy Hilfiger Trent

  Trent klockan är en klassisk modell som har tidlös och stilren design. Tommy Hilfiger klockan trent är det främst till för herr men det är även damer som köper denna modell. Vi rekommenderar verkligen Tommy Hilfiger klockan trent till dig som söker en stilren klocka till ett riktigt bra pris. Dom klassiska färgerna för klockan trent är blå och läder men det finns även andra färger såsom svar och silver. Men den snyggaste trent klockan är troligt i läder och blått boett. Priset på Tommy Hilfiger klocka trent ligger allt ifrån 1 000 kronor till 2 500 kronor vilket är ett riktigt bra pris för en stilren klocka.

  Tommy Hilfiger klockor i läder

  Det är många som har eftertraktat en läder klocka från Tommy Hilfiger och nu tillslut finns det modellen trent som äntligen finns tillgänglig i läder på klockarmbandet. Men tyvärr är det inte jättemånga modeller som har följt efter trent. Det är bara någon enstaka modell till förutom trent men det ska många några fler läder modeller speciellt till klockarmbandet som är högst eftertraktat bland folk.

  Tommy Hilfiger klocka på REA

  När det kommer till REA på Tommy Hilfiger klockor kan man ibland göra riktiga kap. Ibland på våren och på hösten kan det vara upp till 25-40% REA på Tommy Hilfiger klockor dock på kända modeller såsom trent, carly och luke är det sämre REA men även på dessa modeller kan man göra fynd.