Swiss Military

Det är allmänt känt att dom bästa klockorna med högst kvalite kommer från Schweiz. Detta gäller även det Schweiziska märket Swiss Military, klocka företaget grundades 1963 och har sedan dess levererat högkvalitativa klockor till både privatpersoner och till staten. Idag levererar Swiss Military klockor till både herr och dam men det är just för herr som försäljningen går bra för. Det finns några olika modeller utav Swiss Military klockor och dom tre populäraste idag är Swiss Military klockan Arrow, Swiss Military klockan Patriot och Swiss Military klockan flagship alla dessa tre klockor har dom typiska dragen för en Swiss Military klocka såsom slitstarkt klocktavla och klockarmband tidlös design och material av högsta kvalite. Priset för en Swiss Military klocka varierar väldigt mycket, men det finns vissa modeller som är riktigt exklusiva och med det tillkommer även ett högt pris upp till 10 000 kronor för dom allra dyraste men dom flesta Swiss Military klockorna ligger kring 1 000 till 3 000 kronor har man lite tur så kan man även hitta en på rabatt.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Swiss Military Herr

  Swiss Military klocka på REA

  Swiss Military klocka

  Det dyker ibland upp riktigt bra REA på Swiss Military hanowa klockor. Men man får vara försiktig med REAn för ibland så blir man lite lurad av hur hög REAn är men det är oftast dessa klockor som är på hög REA som är gamla modeller. Därför är det viktigt att ha koll på när klockan kom ut och därför REAr dom ut dessa klockor för att bli av med dom. Kolla gärna upp innan du köper vilket årgång det är på klockan så kan man enkelt avgöra om det är värt att köpa eller inte. Men det kommer även REA på Swiss Military nyare modeller men den REAn är dock betydlig lägre har man tur så hittar man något på 10-20% REA. Det är under hösten och våren det kommer ut nya kollektioner så då brukar dom även ha bra REA så det kan vara bra att ha koll på.

  Swiss Military klocka Patriot

  Denna modell har en väldigt typisk och klassisk design med god kvalité och klassas ofta som en stilren klocka. Typiskt för en Swiss Military klocka patriot är en brunt läderarmband med ett vitt och guldigt klocktavla. Har man dessa färger så ser en Patriot klocka riktigt trevlig ut. En Swiss Military patriot passar bra till kostym, skjorta eller till någon tillställning speciellt bra matcher den med ett par bruna läderskor och helst mörkblå kavaj. Priset på en Swiss Military patriot ligger kring 2 000 till 5 000 kronor och är en riktig premium klocka med klass. Med lite flyt kan man även hitta en Swiss Military hanowa patriot på REA speciellt när sommarkollektionen kommer ut så kan man fynda när ett läget dyker upp. Dock ska man alltid ha koll på vilken årgång klockan har om den ligger på hög REA.

  Swiss Military klocka Arrow

  Letar man efter en färgstark klocka med god kvalite kan man kika på Swiss Military klockan Arrow. Arrow modellerna är en riktig klassiker när det kommer till Swiss Military klockor och är sedan länge en bästsäljare för Swiss Military. Som alltid är det viktigt att välja rätt färg speciellt när det kommer till modeller som Arrow då färgen har så stor betydelse. Färgerna som kommer till Arrow är svart, brunt läder, silver, blå och röd. Priset på en Swiss Military arrow ligger kring 2 000 upp till 4 000 kronor.

  Swiss Military Flagship - känd modell

  Är man ute efter en modernare klocka bör man kika in Swiss Military flagship. Med en riktigt trevlig och exklusiv design utstrålar flagship både prestige och status. Eftersom Flagship är bland dom nyare modellerna så är den utrustad med en den nyare funktioner och finesser. Swiss Military Flagship är utrustad med både skydd mot vatten och mot hög värme och kyla. Priset på en Swiss Military Flagship ligger relativt lågt jämfört med andra Swiss Military klockor. Priset ligger från 1 000 till 3 000 kronor. Swiss Military Flagship finns i färgerna svart, guld, silver, vitt och blått. Vilket också är dom traditionella färgerna för en Swiss Military klocka.

  Swiss Military Watch Hanowa

  Hans Noll köpte upp en liten klockaffär i den lilla staden Biel i Schweiz. Verksamheten går bra för Hans och redan efter några år så har Hans lanserat sitt klockmärke Hanowa som det gick väldigt bra för. Vid 1990 la ha till Swiss Military för att det ska bli lättare för kunder att förstå den goda kvaliteten som en Hanowa klocka tillgodoser och även för att lyfta fram att en Hanowa klocka passar bra till Naturen och vildmarken eftersom den är tålig mot både värme och kyla. En Swiss Military klocka tål även djupt vattentryck.