Skagen - klockor

Skagen är ett Danskt modemärke som grundades år 1989. Skagens design är inspirerad av tidlöshet hög kvalite elegans och även trendig klocka. Dansk design har alltid varit känd för sin renhet och naturliga karaktär detta gäller även för Skagen klockor. Deras klockor är stilrena och enkla i sin helhet. Syftet med en Skagen klocka är att den ska passa till det mesta. Skagen klockor erbjuder en del kända modeller såsom Anita, Signatur och även den mest kända Freja. Skagen erbjuder även klockor till både dam och herr i alla åldrar. När det kommer till färger hos Skagen så finns det några varianter att välja mellan och dessa är guld, svart, dam guld, silver, rose, läder och blått.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Skagen klocka Dam

  • Stilren och tidlös klocka
  • God Dansk design
  • Hög kvalitet klocka
  • Passar både bra till vardag och fest
  • Rimligt pris för en klocka med bra utseende

  Skagen klocka Herr

  • Passar bra till både skjorta och kostym
  • Bra pris för god design
  • Enkel dansk design
  • Stilren och fräsch klocka

  Skagen Freja - en återkommande favorit

  Skagen klocka

  En utav Skagen kändaste modeller är Freja. Denna modell har en enkel design med ett stilrent silverarmband. Många gillar Skagen klockan freja då den passar mycket bra till många olika plagg exempelvis till vardag men även till fest och tillställningar. Det finns även en hel del färger till freja. Som silver, guld, svart, blått, rose och även vitt finns i vissa exemplar. Det fina med Skagen klockan freja är att man kan helt fritt bya klockarmbandet. Detta gör att man kan ha samma boett men flera olika armband vilket gör att man kan matcha till flera olika outfits på ett billigt och enkelt sätt. Priset på en Skagen klocka freja ligger från 1 000 kronor upp till 1 500 kronor men man kan hitta en freja på rea bara man letar lite då kan man få ner priset under 1 000 kronor med lite tur.

  Skagen klocka i guld

  Ska man köpa en Skagen klocka bör man spana i deras guld färger. Dessa är väldigt fräscha och ser riktigt bra ut. En riktig ögonsten för alla klockälskare. Skagen säljer tyvärr inga klockor med riktigt guld utan det är bara guldfärg som ska likna guld. Men utseendet är det samma som riktigt guld. Priset på Skagen guld klockor ligger lite högre än priset på dom andra färgerna som svart och silver men det skiljer sig bara lite.

  Skagen Signatur

  Signatur klockorna är en typisk stilren klocka med tidlös design. Skagen klockan signatur är den dyraste Skagen klockan och även den mest exklusiva klockan som Skagen erbjuder privatpersoner. Om man funderar på att köpa en signatur så är det viktigt att man håller koll på vilken färg man ska ha på boett och även på armbandet det är väldigt viktigt att dessa två komponenter matchar ihop. Vi själva tycker att signatur är den snyggaste modellen från Skagen och är ett självklart alternativ om man vill ha en stilren klocka till ett bra pris. Skagen klockan signatur kommer i färgerna silver, svart, guld och rose och kostar från 1 500 kronor till 2 000 kronor.

  Skagen klockan Anita

  Letar men efter en stilren klocka till dam så är nog Skagen klockan Anita ett bra alternativ. Den har ett lite smalare armband som passar bra på damer. Även boett är lite mindre än andra modeller vilket gör det till en perfekt dam modell. Skagen klockan Anita finns i färgerna silver, svart, dam guld, blått och även rose. Priset på Anita ligger allt ifrån 1 000 kronor upp till 1 700 kronor men det går att hitta Skagen klocka anita på rea då kan man pressa ner priset ytterligare.

  Skagen klocka i svart

  Det har länge varit en favoritfärg bland privatpersoner att välja en svart Skagen klocka. Men idag är det guld som är den populäraste färgen och svart kommer på plats nummer två. Det positiva med svart är att nästan alla modeller såsom Anita, Freja och även signatur finns i färgen svart och det är heller inte så svårt att få tag i en svart skagen klocka så det är att få tag i en guldig skagen klocka.

  Skagen klocka på REA

  Letar men efter en Skagen klocka är det väldigt bra att man först kolla upp vad det är för rea på dom kända modellerna såsom Freja, signatur och Anita för dessa tre skagen modeller brukar ofta hamna på väldigt hög rea även på sommaren och vintern. Det är inte helt omöjligt att hitta en Skagen klocka på upp till 30% i rea. Men när höst och vår kollektionen ska ut kan man hitta Skagen klockor ända upp till 50% rea men det är väldigt ovanligt och hända bara några gånger per år.