Seiko

Seiko är ett renodlat klockföretag från Japan och har varit igång sedan 1892. Seiko var dom första att börja massproducera klockor till sina kunder och på så sätt fick dom ner priserna rejält. Innan dessa prissänkningar som Seiko genomförde var det endast förmögna personer som hade råd med en klocka men nu kunde även medelklassen ha råd att köpa en automatisk Seiko klocka. Det har gått över 100 år sen Seiko började tillverka klockor och dom räknas idag som ett utav dom största och välkända klädföretagen tillsammans med Omega och Rolex. Det fina med Seiko klockorna är att deras värde varar. Hade man köp ett Seiko klocka för 20 år sedan kan man idag sälja den för lika mycket plus inflationen om klockan är i gott skick förstås, men det är även så att vissa Seiko modeller ökar i värde och det är främst dom som ges ut i begränsat antal. En Seiko klocka är både till herr och dam och finns i en mängd olika färger som guld, grön, svart, silver, blå, diamanter och rose. Priset på en Seiko klocka varierar väldigt mycket och det är många olika faktorer som spelar in när priset sätts på en Seiko klocka så som guld, diamanter silver och andra högkvalitativa metaller men allt från 2 000 kronor upp till 100 000 kronor säljs dom för i nypris. Men det går även att hitta en Seiko klocka på REA även om det är lite svårt så går det.

Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Seiko klocka herr

  Seiko klocka på REA

  Seiko klocka

  Även fast det sällan blir REA på Seiko exklusivare modeller så händer det ibland. Men REA på dom billigare modellerna dyker upp ganska ofta faktiskt och är förvånansvärt hög REA på även fast det inte är REA på alla modeller utan bara några enstaka. Tyvärr är det sällan REA på dom dyraste klockmärkena exempelvis rolex han nästan aldrig REA och det är just för att märket är redan så populärt och har så många kunder att det inte behövs. Det samma gäller med Seiko men som sagt dom har fått in några bra reor nu på slutet så priset har gått ner lite. Det är främst under hösten och vintern som Seiko har REA men det kan äve dyka upp under andra säsonger det gäller bara att hålla ögonen öppna och gå in någon gång i veckan och kolla om någon trevlig Seiko modell har kommit ut på REA.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Seiko klocka - vad är värdet?

  Det fina med dom finaste klockmärkena är att deras klockors värde varar. Köper man en högkvalitativ Seiko klocka idag kan man räkna med att värdet på klockan kommer inte att minska utan den brukar behålla sitt värde över tid. Så om man blir trött på klockan eller om man inte använder den längre så kan man sälja den till en klockaffär eller till någon hemsida på webben. Man brukar då kunna få tillbaka ungefär lika mycket pengar som man köpte klockan för. Men det brukar variera hur mycket pengar man kan få tillbaka och det är då många faktorer så spelar stor roll. Har klockan guld eller diamanter är det enklare att få den sålt och mer pengar tillbaka. Om man köper en billigare modell brukar värdet inte vara lika bra som om man köper en dyrare/exklusivare modell. Viktigt att tänka på om man köper en Seiko klocka för att den ska köpa i värde eller att den ska behålla samma värde. Det brukar generellt sätt vara väldigt svårt att investera i klockor men det går och kan vara riktigt intressant och kul. Men vi rekommenderar som sagt då en klocka med guld i eller till om men lite diamanter om man hittar någon, för då har klockan förutom sitt märke ett värde i själva metallerna.

  Automatiska klockor

  Seiko har länge varit ledande inom innovation kring tekniken inom klockindustrin. Dom var först med att ta fram det automatiska klockverket som man ofta hittar i klockor än idag. Forskning och innovation har alltid varit viktigt för Seiko har har varit en bidragande faktor varför dom har varit så framgångsrika som dom är idag. Det är idag över 100 000 personer idag som arbetar hos Seiko om många utav dom arbetar för att ta fram ny teknik inom sport automatiska klock och även det digitala. Idag arbetar dom för att ta fram ny teknik för nästa generation klockor. Det har nyligen släppts en ny Seiko modell som heter Seiko sport automatisk som har ett lång historik hos Seiko tidigare men har nu kommit tillbaka bland dom nyare modellerna, kika in den för den klocka är riktigt trevlig.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Seiko klocka herr i guld

  Det är just väldigt hög efterfrågan på Seiko klocka herr guld främst för att guldpriset har varit relativt låg senaste åren och för att det har kommit ut några nya Seiko guld modeller som är riktigt snygga och stilrena som klockor bör vara enligt oss. Letar man själv efter en Seiko klocka guld herr så bör man mist välja 18 karat guld och kanske runt 8g till 12g. Men man får räkna med att en sådan Seiko klocka med 18 karat guld kostar kring 10 000 kronor till 30 000 kronor men dessa Seiko klockor behåller sitt värde bra så man kan sälja dom för ungefär det samma som man köpte den för. Bara man håller den i gott skick så är det inga problem att få den sålt för en bra summa pengar.