Police

Police är ett klädmärke som grundades år 1983. Police klockor har en mycket stark karaktär och image. Klockorna är inspirerade av den Amerikanska On the road livsstilen. Både Police klockor och armband ger ut starka intryck och är något extra. Det är en speciell känsla att just bära en Police klocka. Police erbjuder klockor till både Herr och dam och man finner många unika modeller och färger bland Police lager. Färger som svart, silver, komo och även färger som guld och läder. Police kändaste modeller är i dagsläget Armor, adder, copperhead och Steampunk alla dessa fyra olika segment utav Police klockor har alla en viss typ av design som man inte hittar hos något annat klockmärke förutom just Police själva. Vi kommer även att guida er man ska hitta en Police klocka på rea och vad man ska tänka på innan man köper en Police klocka så man inte begår dom vanliga misstagen.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Police klocka Herr

  • Unik och kaxig design
  • En mängd olika finesser
  • Snygg country klocka
  • God kvalite till bra pris

  Police klocka Dam

  • Sticker ut från mängden
  • Unik design jämfört med andra damklockor
  • Stark image
  • Passar bra till både vardag och tillställningar

  Police klockor på REA

  Police klocka

  Är det så att man funderar på om Police klockor finns på REA. Isåfall kan vi bekräfta Police klockor brukar ofta komma på rea speciellt när det är ny höst och vår kollektion. Då brukar dom REA ut dom gamla modellerna för att få plats med dom nya Police klockorna. Då är det inte jätteovanligt att REAn kommer upp till 40% på dom äldre modellerna och eftersom det är inte så stor skillnad mellan ett år till ett annat år så är det väl värt att köpa en sådan klocka på hög rea för att få en Police klocka till ett bra pris. Under vintersäsongen brukar det vanligtvis bara väldigt dåligt med REA på klockor och detta gäller även för Police modeller, intresset för klockor är så pass lågt på vinter så det finns inte så stor anledning att starta upp en omfattande klockrea. Men i mellan perioder med hög rea så kan det även dyka upp några mindre reor på ca 10-20% rabatt.

  Police klocka i svart

  När det kommer till färger på Police klockor är svart det absolut mest populära färgen utav deras sju olika färger. Många gillar det det är stilren och svart passar även bra till en mängd olika outfits. Man blir alltså inte så begränsad när man väljer färgen svart på sin Police klocka. Är man intresserad av att köpa en svart Police klocka så är Mech Up ett segment man bör kika på, där finns det en mängd helsvarta Police klockor till bra pris.

  Police Armor

  Police kändaste och mest omtalade modell är Armor. Det finns bara ett fåtal Police klockor armor så man har väldigt få att välja mellan. Men det finns några man får bara leta lite. Typiskt för Police armor är att den är enklare till designen och mindre knappar på boett. Många tycker det är bra då man tycker att alla dessa knappar och extra grejer är bara i vägen. Priset på Police klockan armor ligger kring 1 500 kronor och varierar lite upp och ner. Tyvärr brukar armor sällan hamna på REA då denna klocka är så populär så det behövs inte. Den säljs slut utan rea ändå. Det finns i dagsläget bara tre färger till armor och det är läder, svart och guld.

  Armband till Police

  När man köper en stilren klocka från Police så man man även köpa till ett extra armband som matchar klockan. Police har en mängd olika armband i färgerna svart, silver, guld och läder. Dessa armband har en stilren design och ger ett starkt intryck. Priset på ett Police armband pendlar kring 300 kronor upp till 1 000 kronor för dom dyraste armbanden. Det går även att köpa Police armband separat man behöver alltså inte köpa en klocka för att kunna få köpa ett armband. Dock är det smart att köpa samtidigt då man får lägre frakt och även möjligheten att köpa en Police klocka och armband i samma färg som då matchar.

  Police klocka hos Guldfynd

  Letar man efter en viss unik modell utav Police så är det smart att kika runt lite på guldfynds hemsida för att få se lite mer och till och med köpa. Guldfynd är en auktoriserad återförsäljare så det är helt säkert att köpa från den hemsidan. Dom erbjuder även väldigt bra pris som vi uppskattar. Letar men efter någon nyare modell utav police bör man spana i uret.se eller Klockor.nu dessa återförsäljare erbjuder bra förmåner såsom garanti i 2 år om man köper en police klocka för över 2 000 kronor. Även dessa två är auktoriserad återförsäljare så det är helt säkert att köpa från dom.