Morris klockor

Morris är ett Svenskt klädmärke som skapades av grundaren Eva och Jan Alsen från borås. Idag har dom 50 talet anställda och är bland dom största klädmärkena i Sverige. Dom lanserade sina första plagg 2003 och sedan dess har resan gått väldigt fort. Morris klockor har klassisk stil med en modern tvist så som alla andra Morris plagg. Moris klockor är främst för herr men det finns även några modeller för damer. Det finns två ikoniska Morris klockmodeller Alice och Kate båda klockorna har en klassisk och stilren design men dom skiljer sig ganska mycket när det kommer till formen och storleken. Morris klocka Kate har en fyrkantig design som tilltalar ett ljuvlig behag medans Morris klockan Alice har en traditionellt klocka tavla med mörkare klockarmband. Det är ett rimligt pris på Morris klockorna och dom kostar inte allt för mycket även fast man får god kvalite och förstklassig Svensk design. Sedan har vi en mer okänd Morris modell vid namn Morris klocka Paul som har en mer gammaldags och stilren design med silver klockarmband och mörkare klocktavla Morris Paul kostar lite mer än vad Alice och Kate gör men det är lite dyrare och exklusivare material på Morris Paul klockorna.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Morris herrklocka

  Morris klocka på REA

  Morris klocka

  Det händer ofta att Morris klockorna hamnar på REA. Speciellt när dom byter ut föregående års modeller till årets modeller då brukar det bli rätt hög REA på dom gamla modellerna upp till 30% kan man hitta. Men man får tänka på att det är inte en ny modell som man köper då utan förra årets. Vill man vara först med någon modell är det givetvis inte så smart att göra så. För dom nya modellerna brukar det vara dålig REA detta är pågrund av att dom sälj så bra ändå. Men när det blir vår och höst då brukar även årets modeller komma på REA. Men kan kan tyvärr inte förvänta sig speciellt hög REA runt 5% till 20% om man har lite flyt. Hittar men en på högre REA bör man absolut passa på om det är årets modell.

  Morris klocka Kate

  Den absolut mest populära Morris klocka är Kate modellerna som har en väldigt unik design. En klassisk Morris Kate klocka har en vit och fyrkantig klocka tavla medans klockarmbandet är svart eller blå. En Morris Kate klocka passar nästan till allt men speciellt bra till avslappnad outfit eller något somrig. Trots att man går unik design när man köper en Kate klocka så kostar den inte speciellt mycket runt 1 500 kronor men med lite tur kan man hitta en Morris klocka Kate på REA så får man ytterligare ner priset lite. Kate klockorna kommer i färgerna svart, vit, blå, guld och brun även fast det mest ikoniska om vanligaste är svart och vit så finns det faktiskt andra färger.

  Morris klocka Alice

  När det kommer till Morris klocka Alice modellerna så är även dom väldigt ikoniska såsom Kate modellerna. En Alice ser man lätt på deras runda och vita klock tavla med ett tillhörande läder klockarmband. Men det finns lite olika färger och varianter i Morris klockan Alice, det är väldigt snyggt att ha ett blått klocka tavla med läder klockarmbandet till. En Alice passar väldigt bra till det mesta på grund av dess klassiska och stilrena look. Morris klockan Alice kostar heller inte mycket för den goda designen och kvaliteten man får från 1 000 till 1 500 kronor kostar Morris klockan Alice.

  Morris klocka Paul

  Är man ute efter något riktigt tidlöst och klassiskt klocka passar nog Morris klockan Paul bra. Med kvalitets stål som silverarmband och modernt klockverk tillhör Morris Paul dom klockorna som bärs med stil och pondus. En Paul klockar liknar en Rolex submariner till designen och känslan det är nog så man vill att en Morris Paul klocka ska uppfattas. Morris klockan Paul kommer i färgerna silver, blå, svart och guld. Men det vanligaste är i hel silver. En Paul klocka kostar dock lite mer än vad Alice och Kate kostar men det är eftersom man har gjort Paul modellerna lite mer exklusiva och påkostade så det är därför prislappen är lite högre.

  Morris klocka i blå färg

  Det finns några begränsade färger på Morris klockorna och det absolut vanligaste färgen är blå. Men även svart, vit, rose och guld är fyra andra vanliga färger när man köper en morri klocka. Det är viktigt att man väljer rätt färger när man ska köpa en klocka. Det är först bra att man har klart för sig vilket syfte man köper klockan till. Köper man en klocka för att den ska passa till en specifik outfit då är det ju väldigt enkelt att välja samma färg som outfiten har. Men däremot om man ska köpa en klocka som ska passa till flera plagg, då är det bättre att välja en mer neutral färg såsom svart, vit eller silver får då passar Morris klockan till fler outfits än bara någon enstaka.