Michael Kors

Michael Kors är ett multinationellt klädmärke och är känt över hela världen för sin design. Märket Michael Kors grundades 1981 i London och New York. Modehuset driver idag över 500 unika butiker och erjuder både kläder och acosiarer till sina kunder. Vi ska i denna artikel fördjupa oss på deras klockor som har fått ett rejält uppsving senaste tiden. Michael Kors erbjuder främst damklockor men den finns även Michael Kors herrklockor. Michael Kors klockor är kända för sin starka färg, här finner man både svart, silver, guld och Rose färger. Vi kommer även guida dig genom djungel av Michael Kors klockor så man hittar den rätta klockan. Vi gör även bedömningar på Michael Kors kändaste klockmodeller som Darci och Portia.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Michael Kors Dam

  • Unik och exklusiv design
  • Främjande färger
  • Tidlös och stilren klocka
  • Bra pris för högklassig design
  • Utvecklad av Michael själv

  • Episk och exklusiv design
  • God kvalite för bra pris
  • Utvecklad av Michael själv
  • Passar till kostym och skjorta
  • Tidlös klocka med ursprung från London

  Michael Kors Darci

  Michael Kors klocka

  Den mest sålda Michael Kors modellen och den ständigt populäraste Michael Kors klockan är Darci modellerna som erbjuder en riktigt unik design konst från Michael Kors. Man ser direkt på Darci modellerna att man har gjort dom lite extra kärlek. När det kommer till klockarmbandet ser man att Michael Kors har tänkt till lite extra och när det kommer till klocktavla så glimmar den i alla vinklar. När man köper en Michael Kors klocka Darci är det viktigt att man väljer rätt färg. Detta är pågrund att färgernas betydelse har så pass stor roll på Darci modellerna därför bör man tänka till en extra gång innan man köper en Darci. Färgerna som man kan välja mellan är svart, Rose, silver dam, guld dam, och guld silver. Priset på en Michael Kors klocka Darci ligger kring 1 500 kronor till 3 000 kronor. Man kan även hitta en Darci på REA men då ska man ha lite tur.

  Michael Kors Rose

  Det finns en mängd olika färger till Michael Kors klockor men dom mest populära är för tillfället Rose. Det finns en mängd olika nyanser utav Rose såsom Rose white och Rose guld. Dessa Rose varianter är Michael Kors helt unika att erbjuda eftersom det finns ingen annat modehus som har dessa färger. Vilken nyans av Rose som man själv föredrar är självklart helt upp till var person men det finns en hel det att välja mellan. Men eftersom färgen har så stor betydelse speciellt på Michael Kors klockorna är det väldigt viktigt att tänka igen sitt beslut innan man köper. Är det så att man inte kan bestämma sig så har man alltid 14 dagars ångerrätt när man köper på webben då är det bara att skicka tillbaka och sen beställa hem någon annan färg.

  Michael Kors klocka Dam

  Det är främst till damer Michael Kors säljer sina klockor och accessoarer till. Men det finns även Michael Kors till herr och det har blivit speciellt modernt i storstäder så som New York och Chicago men även är hemma i Sverige. Detta är pågrund att deras stilrena design som passar väldigt bra till kostym och skjortor till herrar i 20-30 årsåldern. Men från början 1981 i London var det nästan bara damer som använde sig utan Michael Kors klockor och det är nu på 2000 talet Michael Kors klockor herr har blivit vanligare.

  Michael Kors klocka REA

  När man ska köpa en Michael Kors klocka på REA ska man inte bli lurad av deras höga reor. Ibland skriver dom ut att det är över 50% REA men i själv verket är det bara på hög REA på gamla modeller som ingen vill ha. Vi brukar säga att det finns en anledning varför ingen vill ha dessa äldre modeller och det är just dom Michael Kors klock modellerna som man REAr ut. Det är därför det är så viktigt att man har koll på vilka som är årets modeller och vilka som är gamla Michael Kors modeller. Men med lite tur kan man även hitta dom nya modellerna på REA men den REAn är betydlig lägre kanske på 5% till 20% REA men det är sällan det är ens så hög REA på dom snygga modellerna. På hösten och våren är tiderna som dessa reor kan dyka upp.

  Sedan är det viktigt att man håller koll på att det är en auktoriserad återförsäljare när man köper en Michael Kors klocka för det finns många hemsidor som säljer fake klockor för betydlig billigare pris. Är det orimligt billigt pris på en Michael Kors klocka är det troligt att den är fake. Vi lägger som alltid in några hemsidor där man alltid hittar äkta märken.