Marc Jacobs

Året är 1984 är den amerikanska modedesignern bestämmer sig för att grunda modemärket Marc Jacobs. Märket blev snabbt världskänt för sin unika design och sitt nytänkande kring kläder och accessoarer. Vi från Stilrenklocka.se kommer att guida dig i djungeln av Marc Jacobs alla klockor och finesser. Det finns idag över 50 olika Marc Jacobs klockmodeller så det finns en hel del där ute. Det finns tre stor varianter utav Marc Jacobs klockor och de är Roxy modellerna, Amy modellerna och Henry modellerna dom är dom absolut kändaste och vanligaste. Marc Jacobs klockor finns främst för damer och kommer i färger som svart, guld svart, guld silver och rose. Marc Jacobs har blivit väldigt populärt i storstäder som Frankfurt, Paris och Milano. Anledningen varför Marc Jacobs klockor har blivit så kända är nog för att dom sticker ut och dom vågar göra det. Det är någon speciell känsla när man bär en Marc Jacobs klocka den är inte som alla andra märkesklockor, detta är något helt unikt av sitt slag.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Marc Jacobs damklockor erbjuder

  Marc Jacobs klocka Henry

  Marc Jacobs klocka

  Modellen Henry är högt eftertraktat i Europa speciellt i dom större modestäderna. Modellen är både klassisk och nyskapande, när man ser en Marc Jacobs Henry klocka så titar man gärna en extra mång. Man blir genast intresserad och vill titta närmare och testa den. Redan vi första ögonblicket. Marc Jacobs Henry modellerna kommer i färgerna guld, silver, rose, svart, guld silver och guld svart. Priset för en Marc Jacobs Henry modell ligger kring 2 000 kronor upp till 6 000 kronor för dom exklusiva modellerna. Lägger man till en Henry klocka till sin outfit kan vi lova att man kommer känna sig lite extra fin för dagen. Ett extra plus i kanten för Henry är att klockan passar faktiskt bra till många olika klädstilar och outfits så man behöver bara ha en Henry.

  Marc Jacobs klocka Baker

  Dessa modeller Baker är relativ nya och har inte hunnit få så mycket uppmärksamhet som Henry, Roxy och Amy modellerna. Med en Marc Jacobs Baker klocka är riktigt trevlig och passar damer bra på grund av den mindre storleken. Klockverket är rätt små så har man mindre händer/handleder så kommer man nog gilla en Marc Jacobs Baker modell, eftersom har man för stort klockverk ser inte speciellt bra ut. En Baker modell är heller inte så dyr dom brukar ligga på runt 1 000 kronor till 2 500 kronor. Men med lite tur så kan man hitta en Baker på rea. Marc Jacobs Baker modeller kommer i färgerna svart, silver, rose, vitt, guld svart och guld silver.

  Marc Jacobs klocka Roxy

  Det här är våran riktiga favorit av Marc Jacobs. Roxy är en riktigt kaxig design som utstrålar elegans och rikedom. Det är bara att kolla själv hur en Marc Jacobs Roxy klocka ser ut så kan man hålla med att den sticker ut och är något utöver det vanliga. Man kanske inte ska ha en Marc Jacobs Roxy till vardagen men den passar perfekt till fest och tillställningar. Marc Jacobs klockan Roxy kommer i färgerna guld silver, guld svart, silver, grå, rose och svart. Dock får man betala ganska mycket för en Marc Jacobs Roxy klocka ungefär 2 000 kronor upp till 5 000 kronor kan dom kosta.

  Marc Jacobs klocka Amy

  Amy modellerna är också riktigt trevliga. Men här har man mer fokuserat designen för att göra en så stilren och elegant klocka som möjligt. Det är främst klockverket som sticker ut på dessa modeller som är riktigt snygg. Det fina med en stilren klocka är att den passar till nästan allt och man kan både bära den till vardag och till fest så vill man bara köpa en klocka bör man välja någon klocka som Amy. Marc Jacobs klockan Amy kommer med färgerna svart guld, silver, guld silver, svart, rose, marinblå och grå. Priset på en Marc Jacobs Amy varierar ganska mycket dom kan kosta allt ifrån 1 500 kronor upp till 4 000 kronor fast dom populäraste modellerna kostar kring 2 000 kronor. Det dyker ofta upp rea på Amy modellerna kring vår och höst så håll extra koll på för det finns verkligen god möjlighet att göra riktiga kap då.

  Marc Jacobs klocka Rose

  Det finns tre färger som Marc Jacobs har jobbar riktigt bra med. Och dessa färger är givetvis rose färgen, guld silver och guld svart. Det är speciellt unikt med guld silver och guld svart det är väldigt få klockor världen över som har dessa färger. Men som sagt Marc Jacobs är ju trendsättande så det bör kanske komma på andra klockor snart. Men kicka in färgerna guld svart och guld silver det ser riktigt snyggt ut. Det är nästan värt att bara köpa en Marc Jacobs klocka för att få tillgång till dessa färger. Tyvärr är det nästan aldrig rea när det kommer till dessa unika färger. Men det är väl för att som sälj så bra utan, men om man någon någon gång ser en Marc Jacobs guld silver eller guld svart så får ni gärna kontakta hos och meddela!