Luminox klockor

Luminox är ett Amerikanskt klockmärke som grundades år 1989 av Barry Cohen. Företaget Luminox har växt snabbt och på bara några år var dom bland dom största i USA. Luminox använder sig av en speciell teknik som gör att det blir enklare att se Klock tavlan i mörker och i dåligt ljus. Luminox klockorna är just kända för sin teknik och sin enkelhet. Dom är även mycket hållbara då dom tål hårda stötar och djupt vatten. Eftersom produktionskostnaden för en Luminox klocka är väldigt hög då dom lägger mycket resurser på bra teknik och hög kvalité så blir priset dyrt men man får vad man betalar för och ofta ingår långa garantier på Luminox. I denna artikel kommer vi att recensera några utav Luminox kändaste modeller som är i dagsläget Navy seal, Black ops carbon och Master carbon seal dessa tre modeller står för merparten av Luminox försäljning och är mycket populära i USA. Vi kommer även att gå ingen hur man kan hitta en Luminox klocka på REA. Luminox är ett märke bara för herr.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Luminox klocka - Navy Seal

  Luminox klocka

  Navy seal är en välkänd klockmodell speciellt för militären och bland privatpersoner som gillar att vara ute i naturen. Luminox Navy Seal är tydlig, enkel och tål mycket den är även vattentät och klara högt vattentryck. Klockan har stor och har en storlek på boett på 45 mm vilket är större än genomsnitten för en klocka. Navy Seal har alltid ett svart klockarmband men har skiftande färger på boett och klockvisarna. Favoriten bland dykare är gul/orange färgen som gör det väldigt enkelt att se klockans visare även under vatten. Men det finns även fler färger än så hos Navy seal, svart, silver, blått och vitt är fyra vanligt förekommande färger. Priset på Luminox klockan Navy seal ligger kring 4 000 kronor upp till 5 000 kronor och är en riktig kvalitetsklocka.

  Luminox klockor på REA

  Vill man hitta en stilren klocka från Luminox på rea får man tyvärr leta länge. Luminox brukar sällan göra kampanjer då deras klockor säljer bra nog ändå. Dom behöver alltså inte rea ut sina klockor eftersom dom blir slutsålda snabbt ändå. Men ibland under vissa perioder kan vissa återförsäljare lägga ut någon Luminox klocka på rea men sällan över 10 % i REA. Är det så att man verkligen vill ha en viss modell av Luminox då får man troligtvis köpa den på originalpris vilket är lite synd. Men störst chans att hitta någon Luminox klocka på rea är nog under höst och våren då nya kollektioner kommer ut och många affärer vill då sälja slut på dom gamla modellerna för att få plats med dom nya. Då kan det bli en rea men ofta inte så hög.

  Luminox klocka - hög kvalité

  En utav Luminox starkaste sidor är deras goda kvalité. Luminox klockor måste ha bra kvalité då dom ska klara av tuffa förhållanden ute i vildmarken och till sjöss. Därför har dom satsat mycket att deras klocktavla ska klara av hårda smällar. Det är även därför priset på en Luminox klocka är ganska högt för att det kostar så mycket att tillverka en Luminox klocka. Ett gott tecken på bra kvalité märker man efter några år. En billigare klocka har då lagt av och funkar inte medans en Luminox klocka fungerar i minst 20 år. Sedan att göra en klocka vattentät kostar en del och även så att den klara vattendjup upp till 100 meter.

  Black Ops Carbon

  Black Ops Carbon är en modell från Luminox. Modellen har i år sitt 20 årsjubileum. Black ops carbon blev snabbt en väldigt omtyckt klocka främst för sin tålighet men även för sin unika design. Luminox klockan black ops carbon klarar vattendjup ända ner till 200 meter vilket är en utav dom vatten säkraste klockorna i världen. Men man måste betala en hel del för att kunna få en black ops carbon klocka då den kostar 5 500 kronor och släpps nästan aldrig ut på REA. Vill man ha en klocka av högsta kvalité och som tål hårda smällar och tuffa väderförhållanden då bör man kolla in på Luminox Black Ops-modellen.

  Luminox Master Carbon SEAL

  Detta är den dyraste Luminox klockan som är tillverkad i serie. Master carbon seal kostar 7 500 kronor och är en riktigt stor pjäs att bära. Klockans diameter är hela 46 mm. Det finns endast fåtal Master carbon seal klockor ute på marknaden och det är en anledning varför den är just så dyr. I dagsläget finns det bara tre färger och det är blått, rött och svart som finns ute på marknaden i Sverige.