Lorus

Lorus är ett välkänt Europeiskt klockmärke som har varit igång sedan 1982. Varumärket Lorus lägger fokus på att skapa produkter som ger kunden ett värde. När man köper en Lorus klocka så vill man att kvaliteten ska vara hög men priset ska komma till en rimlig nivå helst lägre än alla andra klockmärken. Detta kan man säkerställa då Lorus klockor produceras utefter klockmärket Seikos hög krav. Men jämfört med seiko tar inte Lorus ut så mycket i betalt för sina klockor. Dom kommer till ett mycket bättre pris även fast det är samma höga kvalite. Lorus klockor är till för både dam och herr och har på senare tid blivit ett märke för alla oavsett kön. Tidigare har det varit mer damer som köper Lorus klockor med det har det blivit ändring på. Det finns några väldigt uppskattade färger på Lorus klockorna och dessa är guld, silver och svart dessa tre färger är det nästan alltid när man köper en Lorus klocka. Vi kommer även att gå igenom några kända modeller såsom vx43-x074, Classic Cent och även lady Cent.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Lorus klocka Dam

  • Högt värde
  • Stilren och unik design
  • Bra pris för god kvalite
  • Passar bra till både vardag och fest

  Lorus klocka Herr

  • Värdeskapande klocka
  • Lyxig kvalite
  • Bra pris för en märkesklocka
  • Passar till både kostym och kavaj

  Lorus klocka i guld

  Guess klocka

  När det kommer till färger så är det absolut mest populära färgen guld. Det många just nu frågar efter är om Lorus kommer släppa ut några nya guld modeller då det endast finns ett fåtal guld modeller idag. Vi vet inte än om Lorus har tagit till sig detta men dom bör ändå lyssna på sina kunder och börja tillverka fler Lorus guld klockor. Men om man ska köpa någon utav dom befintliga guldklockorna så ska man först själv välja om man vill att klocka ska vara i helguld eller om bara armbandet ska vara i guld och sen att boett ska vara någon annan färg som exempelvis vitt. Vi från stilren klocka tycker själva att man bör satsa på en hel guld klocka om man är ute efter den fina guld färgen som Lorus erbjuder. Som tur är så är det inga skillnad i priset om man väljer en klocka i guldfärg eller om man köper en Lorus klocka i någon annan färg. Men tyvärr så hamnar sällan guldklockorna på REA eller i alla fall väldigt sällan jämfört med dom andra färgerna.

  Lorus klocka till dam

  Det finns en hel uppsjö utav dammodeller så det är bara att välja och vraka hos Lorus. Dock det man ska tänka på är att den väldigt uppskattade färgen rose finns inte hos Lorus klockor så man är lönlöst att leta efter en rose klocka. Men det finns förvånansvärt många dam guld klockor betydligt mer är herr guld klockor. Så det finns alltså många guld modeller att välja mellan för damer. Sedan finns det även ett helt segment med damklockor som heter Classic Lady och har på senare tid vuxit väldigt snabbt. Classic Lady erbjuder damklockor med god kvalite och stilren design.

  Lorus klockor på REA

  När det kommer till rea på Lorus klockorna kommer man få en positiv överraskning! Det är nästan alltid rea och det är dessutom väldigt hög. Ibland ligger rea upp till 50% på vissa modeller. Då det inte är många andra märkesklockor så erbjuder så pass hög rea så bär man passa på och eftersom Lorus klockorna redan kommer ut till ett lågt pris blir det ibland löjligt låga priset. Denna rea brukar omfatta Classic Cent, Classic lady och även Chronograph Cent som är Lorus exklusivaste modeller. Det brukar dock vara lite lägre rea på dessa tre modeller men det brukar inte vara jättesvårt att hitta. Att tänka på innan man köper en Lorus klocka på rea är att man ska kolla vilket årsmodell klocka har så att det inte är en gammal klocka som man köper som är tillverkad för flera år sedan.

  Lorus klocka för herrarna

  När det kommer till stilrena herrklockor hos Lorus har det blivit bättre på dom senaste åren. Idag är det många fler herrar som köp Lorus än var det var förut och det har sin anledning. Exempelvis har dom kommit ut med många fler modeller såsom Classic Cent och Chronograph Cent dessa två har ökat på försäljningen rejält och det har blivit ett uppsving i publicitet kring Lorus herr och detta är även lett till att fler bloggare och influencers har marknadsfört Lorus och allt blir en positiv spiral för Lorus herr. Men vad erbjuder en Lorus herr modell då? Jo dom är väldigt stilrena och har en tidlös design enkla att bära och är tillverkade utav bra material. Sedan är det även väldigt billigt med en lorus klocka även fast det är en märkesklocka som är tillverkad utav Seiko.