Hugo Boss

Det tyska modehuset Hugo Boss har tagit Sverige med storm sedan deras lansering. Klädmärket är inriktat till herr och och producerar både kläder och accessoarer såsom klockor. I denna artikel kommer vi att rikta in oss på Hugo Boss Orange som är deras herr och damkläder och deras klockor. Hugo Boss klocka Jet är den nuvarande klockan som är populärast Hugo Boss klockan just nu. Hugo Boss Jet är en riktig stilren klocka med tidlös design, som kommer med en trevlig silverfärg. Vi kommer även hjälpa dig hur du ska göra innan köp av Hugo Boss klocka på REA och vad man ska tänka på då.

Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Hugo Boss Herr

  Hugo Boss Jet

  Diesel klocka

  Den absolut populäraste Hugo Boss klockan just nu i skandinavien är Jet modellerna som har en riktigt stilren design och passar bra till både fest och vardag. När man köper en Hugo Boss Jet modell vill man gärna ha ett silverarmband och givetvis ett matchande silver klocka tavla. Men Jet modellen han även några andra färger såsom svart, brunt läder, vitt och blått men vi tycker att det är snyggast att köra på hel silver. Klockan är givetvis vattentät och tål även tuffa väderförhållanden. Det ingår även garanti när man köper en Hugo Boss klocka Jet. Priset på Hugo Boss Jet varierar en del men som lägst 2 000 kronor och ända upp till 5 000 kronor för dom exklusivare modellerna men om man har tur så kan man även hitta en Hugo Boss Jet på REA då kan man förhoppningsvis komma ner lite i pris.

  Hugo Boss klocka Orange

  Någon som är helt unikt med Hugo Boss är att dom levererar orange klocka tavla. Har man aldrig sett en orange klocka tavla innan så kommer man bli förvånad av utstrålningen och vilken karaktär klockan får utav den orange färgen från klock tavlan. Men det går tyvärr inte all välja till orange till alla Hugo Boss modeller. Hugo Boss klockan Jet går tyvärr inte att köpa i orange färg. Lyckligtvis finns det orange färg till Hugo Boss klockan Grand Prix men bara i begränsat antal.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Hugo Boss klocka Grand Prix

  Denna modell är en klassisk Hugo Boss klocka som man väl känner igen. Är man lite osäker på vilken stilren klocka man ska köpa så är Hugo Boss klockan Grand Prix ett bra alternativ. Hugo Boss Grand Prix kommer i många olika färger såsom svart, vitt, brunt, silver och orange. Priset på en Hugo Boss Grand Prix är allt från 2 000 kronor till 6 000 kronor men det är ofta REA på dessa klockor så vi tycker att man ska passa på att köpa en då.

  Hugo Boss klocka i blått

  När det kommer till färger på Hugo Boss klockor så har vi sett ett rejält uppsving när det kommer till blåa Hugo Boss klockor. Speciellt till dom dyrare modellerna som Grand Prix och Jet. Men när vi pratar om blåklockor så menar vi inte att hela klockan är blå utan bara blått klocktavla. Men tyvärr så är det ofta begränsat antal som säljs i blå färg och det samma gäller orange. Det går även att köpa blått klockarmband om man vill ha men då krävs det att man specialbeställer från Hugo Boss själva om man vill ha ett blått klockarmband.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Hugo Boss klocka på REA

  Det är förvånansvärt hög REA på Hugo Boss klockor ibland upp till 40% REA kan man hitta med lite tur. Men när det är så hög REA är det väldigt vanligt att det är gamla årgångar på dom klockorna som dom REAr ut. Därför bör man kolla upp när klockan släppes så man inte köper en jättegammal Hugo Boss klocka. Det brukar just vara väldigt hög REA på dessa klockor som är gamla så man ska inte bli lurad och tro att det är en ny modell som man köper. Men det händer även att dom nyare modellerna hamnar på REA men då betydlig lägre REA. Håll utkik på både höst och vår får det är då REAn kommer igång.

  Klockarmband från Hugo Boss

  Det fina med Hugo Boss klockorna är att man kan byta ut klockarmbandet men behålla samma boett. Så man kan alltså har flera olika klockarmband till samma klocka.

  Hugo Boss klockarmband kommer i färgerna läder, brun, vitt, silver och guld men kan även specialbeställas i blå och orange. Priset på ett Hugo Boss klockarmband ligger på ca 600 kronor. Så om man redan har en klocka men man vill köpa en annan färg då man man ju bara köpa nytt klockarmband till sin Hugo Boss klocka.