Guess

År 1981 började historien om modehuset Guess. Företaget började sälja exklusiva jeans i Beverly Hills i LA. Starten gick snabbt och dom blev snabbt en storsäljare. Guess klockor börjar dom med några år senare men dessa klockor fick även dom riktigt bra respons från en mängd klockälskare. Märket Guess kombinerar den senaste modetrenderna från Kalifornien men innovativ teknik och hög kvalite. Guess finns idag i färgerna silver, rose, guld, dam silver, svart, röd och läder. Den finns även en rätt unik färg till en Guess modeller som kallar sig för leopard färgen vilket är rätt unikt färg för att vara på en klocka. Guess klockor tillverkas till både dam och man i alla åldrar.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Guess klocka Dam

  • Innovativ teknik
  • Högkvalitativ klocka
  • Sensuella klockar med smak
  • Stilrent och tidlös design
  • Passar till fest och även till vardag

  Guess klocka Man

  • Högsta kvalite
  • Klocka från ett välkänt modehus
  • Passar till både kostym och kavaj
  • Unika modeller som Connect och Fleet

  Guess klocka i färgen rose

  Guess klocka

  Det har nästan alltid varit guld klockorna som har sålt bäst för Guess men på senare år har en ny färg seglat upp som den populäraste Guess klockan och det är rose. Som är en både färgstark och neutral färg som lyfter upp hela klocka. Ska man köpa en rose klocka så rekommenderar vi att man väljer rose färgen till både armbandet och även till boett så att det matchar. Det blir både enklare då och även mycket snyggare. Den enda nackdelen med färgen rose är att det är väldigt enformigt och passar bara till vissa outfits därför kan man då behöva köpa en till Guess klocka om man väljer att köpa en rose.

  Guess Leopard

  Något som har varit på tapeten är leopard färgen som finns på några Guess modeller. Denna färg är något helt unikt och har aldrig tidigare funnits hos något annat märke än just Guess själva. Då så ska man vara beredd på att en Guess klocka leopard kostar ganska mycket kring 2 000 till 3 000 kronor. Men det kan det vara värt för att då tillgång till denna unika färg. Att tänka på om man vill köpa en Guess klocka i leopard färg är att det bara finns några enstaka modeller ute på marknaden. Det finns alltså inte så många olika modeller att välja mellan så det kan vara lite bökigt att hitta en guess modell som man verkligen älskar. Man får alltså ta det som finns tillgängligt. Förhoppningsvis kommer det ut några fler leopard modeller kommande år.

  Guess klocka på REA

  Letar men efter en Guess klocka och finner den på rea ska man vara lycklig. Det är tyvärr ganska dåligt reor på Guess klockorna. Men ibland efter lite letande så kan man hitta någon Guess modell på 20% rea om man har lite tur. Dock så är det ganska hög chans att man hittar något bra på rea när sommar och vinter kollektionen kommer ut. Eftersom man säljer då ut dom gamla modellerna och köper in ny. För att då bli av med dom gamla så rear dom ut dom till ganska höga reor ibland upp till 40% rea.

  Guess klocka för dam i silver

  Letar man efter en stilren guess klocka så bör man kolla efter en Guess klocka dam silver. Dessa silverklockor är mycket stillig och håller även en mycket hög klass. Priset på dessa dam silver klockor är även mycket bra. Då dom kostar kring 1 000 kronor upp till 2 000 kronor. Ska man köpa en silver klocka är det dock viktigt att man även väljer att silverarmband så att det matchar med silver boett det kan annars se väldigt konstigt ut.

  Guess klocka i guld

  Är du en trogen guldklocka älskare så finns det många guld klockor att välja mellan hos Guess. Det finns generellt två olika guldklockor att välja mellan. Det vanligaste är helguld och då är Guess klocka helt guldig. Sedan man man välja att ha ett svart boett med guldiga kanter och även guldarmband det är nyligen blivit väldigt populärt med det då det ser väldigt stilren och snyggt ut och passar även till en mängd olika plagg.

  Guess klocka till den moderna damen

  Guess har alltid varit till för både dam och man men på senare år har det allt blivit mer damer som handlar hos Guess än vad det är män. Detta beror på en mängd olika anledningar bland annat att Guess själva har inriktat sig mer på damer än män och även att damer i högre utsträckning har alltid varit fantaster utav Guess. Män har aldrig riktigt varit så förtjusta utav Guess produkter. Men det finns nya krafter i Guess som vill blåsa liv man verksamheten och få igång den igen som den en gång var.