Grand Frank klockor

Varumärket Grand Frank har under det senaste året exploderat med sina klockor som går från klarhet till klarhet. Med stilrena klockor och tidlöshet i fokus så sätter Grand Frank en helt ny typ av klockor på marknaden för den modemedvetna mannen. Med sitt ursprung i manligt mode såsom skjortor, jackor, tröjor och accessoarer har Grand Frank gått och blivit ett populärt varumärke bland vuxna och modemedvetna män runt om i världen - alltså inte bara i Sverige. Grand Frank har under den senaste hösten lanserat bland annat 5 nya klockor till deras populära serie av flertalet vackra armbandsur. Vi på Stilrenklocka.se har givetvis tagit oss en titt och tipsar här om REA, rabattkoder och självklart även deras allra vassaste klockor som går att finna på Grand Franks hemsida. Se detta som en fullständig recension av Grand Franks klockor, och enskilda omdömen av dom klockor som Grand Frank säljer i dagsläget.

Grand Frank
 • Alltid fri frakt - just nu REA.
 • Ta mig till klockorna!

  Grand Frank på REA och tillgängliga rabattkoder

  Grand Frank REA

  Grand Frank har under ett par gånger per år bra REA och stundvis går det att hitta slagkraftiga rabattkoder. Varje gång Grand Frank har en REA så hittar du all information om den REA:n här på Stilrenklocka.se. Grank Frank hade under förra året en större REA under Black Friday, vilket även 2019 kan innefatta deras stilrena klockor. Om du söker rabattkoder till Grand Frank, eller helt enkelt bara vill fånga deras nästa REA, så kan du ha som rutin att besöka oss någon gång i månaden så säkerställer du att alltid vara uppdaterad på det senaste. Ett annat alternativ skulle kunna vara att välja att ta emot nyhetsbrev från Grand Frank där dom ofta meddelar när dom kommer ha nästa slagkraftiga REA på deras klockor eller andra produkter i sortimentet.

  Grand Frank
 • Alltid fri frakt - just nu REA.
 • Ta mig till klockorna!

  Grand Frank Minneapolis

  Grand Frank klockor

  Grand Frank’s Minneapolis-serie består av 5 riktigt stilrena klockor som går i färgerna blå urtavla med blått armband och en boett i rostfritt stål i silver, vit urtavla med ett brunt armband och en guldig boett, svart urtavla med svart läderarmband och en riktigt vacker boett i roséguld. Därtill finns två lite starkare modeller i Grand Franks serie Minneapolis som har spännen i rostfritt stål - dessa modeller av Minneapolis-serien finns med blå urtavla tillsammans med en guldig boett samt med en vit urtavla som komponeras med samma spänne i rostfritt stål och en boett i vackert och tidlöst guld. Den sistnämnda klockan som går under namnet Minneapolos White Steel Watch är en av dom mest klassiska klockor vi anser att Grand Frank lagerför i dagsläget. En riktig hit oavsett om du vill bära den till styrelsemötet eller på AW:n på fredagseftermiddagen om du frågar oss. Minneapolis-serien är några av dom klockor hos Grand Frank som tidigare varit på REA - så håll utkik för det!

  Grand Frank
 • Alltid fri frakt - just nu REA.
 • Ta mig till klockorna!

  Den välkända Grand Frank Kinsale

  Kinsale-serien från Grand Frank kommer i tre olika utföranden - samtliga med en mesharmband vilket ofta anses vara en mer diskret och städat variant av den klassiska stållänken i en-ton, två-ton eller tre-ton i vissa fall. Klockorna från Grand Franks Kinsale-serie kommer i svart, silver och guld - samtliga med funktionella egenskaper såsom vattentålig till 5ATM och en diameter på 43 mm vilket passar dom allra flesta män. Bär klockorna från Grand Frank till affärsmötet eller bär dom under en vända på stan - oavsett vad så kommer du inte känna dig allt för uppklädd eller allt för nedklädd. En bra klocka för alla ändamål, helt enkelt!

  Stilrent med Montpellier

  Du som läsare vet att vi på Stilrenklocka.se älskar att diskutera alla olika typer av stilrena klockor - och när det kommer till Grand Franks Montpellier-serie så är detta verkligen inget undantag. Vi säger bara wow. Montpellier kommer i fyra olika utföranden där du kan välja mellan svart, grön, blå eller vit urtavla. Vår absoluta favorit i denna serie av Grand Frank måste ändå vara den gröna urtavlan eller den vita urtavlan. Den vita är en tidlös klassiker som fungerar vid alla tillfällen, medans den gröna urtavlan är en mer vågad variant som komponeras med ett brunt läderarmband - men herregud vilken klass den klockan från Grand Frank har. Kolla in den direkt, du kommer inte bli missnöjd!

  Grand Frank
 • Alltid fri frakt - just nu REA.
 • Ta mig till klockorna!

  Grand Frank Watch Set

  Nu kan du allt om alla klockor från Grand Frank. Men det kanske inte räcker som present till fars dag eller till dig själv? Då är det ett måste att kolla in Grand Franks Watch Set som innehåller stålarmband i olika färger, pärlade armband eller dom ack så klassiska svarta läderarmbanden som går att se på flera välkända profiler runt om i vårt avlånga land. Vi tycker att Grand Franks Watch Set är en utmärkt farsdagpresent, likväl som den ultimata julklappen samtidigt som du självklart kan unna dig själv den totala lyxen med ett Watch Set från inga minder än Grand Frank själva.

  Grand Frank
 • Alltid fri frakt - just nu REA.
 • Ta mig till klockorna!

  Flera olika serier har resulterat i hög popularitet

  En av dom stora anledningarna till Grand Franks klockors plötsliga popularitet är deras olika serier som vi skrivit om ovan - och att dom kan vara så pass annorlunda samtidigt som dom håller den där klassiska och tidlösa stilrena touchen som vi lärt oss att älska så pass mycket. Om du söker en stilren klocka till riktigt bra priser som stundvis också går att hitta på REA med eller utan rabattkod så tycker vi att du ska kolla in Grand Frank direkt.

  Omdöme och recension av Grand Frank skriven av:
  Marcus Eriksson,
  Klockskribent hos Stilrenklocka.se