Fossil

Fossil är ett välkänt kvalitetsmärke från Texas i USA. Företaget grundades år 1984 har har idag några hundra anställda i texas. Fossil klockor erbjuder färgstarka klockor i god kvalite för både dam och man. Fossil har alltid erbjudit sina kunder vad dom vill ha, dom har alltså lyssnat på alla privatpersoner vill ha. Efter noga utvärderande har dom sedan kunna erbjuder produkter som kunder vill ha. På så sätt har dom fått nöjdaste kunderna i nordamerika och det är därför dom har gjort den senaste stora satsningen på smartwatches för att deras kunder ska få tillgång till den senaste teknologin till ett bra pris. Priset på Fossil klockor är lågt för den höga kvaliteten som man får när man köper en stilren klocka från Fossil.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Fossil klocka Dam

  • Gammeldags och retro
  • Högsta kvalite
  • Passar bra till både fest och vardag
  • Unik design från USA
  • Bra pris för en märkesklocka

  Fossil klocka Man

  • God kvalité
  • Stilren och tidlös design
  • Starka färger med hög karisma
  • Kvalitetsmärkt märkesklocka
  • Design från USA

  Fossil klocka av god kvalité

  Fossil klocka

  Det som är mest ikoniska för Fossil och vad som är mest välkända för att just deras kvalite på deras klockor speciellt när det kommer till deras exklusivare modeller såsom Grant sport som är en väldigt högkvalitativ klocka med hög status. Men även andra modeller såsom Coachman och Grant håller även dom hög kvalite. Urtavla som exempel är tillverkad i härdat mineralglas för att vara extra tålig mot stötar och repor. Sedan brukar nästan alla Fossil klockor vara vattentäta vilket tyder på ett kvalitetstecken.

  Fossil klocka - Smart

  Fossil Q är en så kallad smartwatch som är tillverkad utav Fossil. Idag har Fossil ett 20 tal olika smartwatches och dom planerar att tillverka fler modeller för att göra ett bredare sortiment. Fossil smartwatches har fått bra respons till deras färgstarka skärmar som är lätta att använda och även lätta att se. Men den just största fördelen med Fossil smartwatches är att den ser ju ut som en vanligt stilren klocka, men sen när man kolla lite närmre så ser man att det är en display på 1.2 tum till 1,6 tum istället för ett vanligt klockboett. Så Fossil klockor har lyckats väldigt bra när det kommer till utseendet på deras smartwatches men hur ser det ut på prestandan då? Joo i dom senaste Fossil smartwatch Explorist HR gen 4 är den utrustad med en snapdragon wear 2100 1,1 GHz. Dessa processer finns även i många andra smartwatches från andra märken som apple. Så det klarar absolut av kraven men den sticker inte ut från mängden som Fossil utseende gör. Då dom har fokuserat väldigt mycket på att få den att likna en vanligt klocka så mycket som möjligt.

  Klockarmband som passar

  Den fina med en Fossil klocka är att man kan enkelt byta ut klockarmbandet helt själv om vill byta färg eller om det gamla skulle ha fått sönder och eftersom just ett klockarmband slits på så mycket eftersom man har på sig den så länge och ofta kan den bli väldigt “sliten och tärd” speciellt om man har ett armband i läder då det lätt torkar efter ett par år. Men då kan man utan problem byta ut sitt armband till ett nytt så behåller man sitt boett. Det kostar heller inte så mycket att köpa ett nytt armband, kring 500 kronor och finns i en mängd olika färger såsom silver, guld, svart, blått, rose och läder.

  Fossil klocka på REA

  Det är väldigt ofta REA på Fossil klockor, och inte allt för sällan är det REA på väldigt höga procent. Detta är goda nyheter för dig som funderar på att köpa en Fossil klocka då man kan hitta en Fossil klocka väldigt billigt. Håll utkik när vår hos höst kollektionen kommer ut då brukar dom REA ut gamla modeller eftersom dom köper in dom nya modellerna. Då kan det vara riktigt hög REA ibland upp till 50% REA. Man ska dock inte vara rädd att handla på REA för att man tror att man kommer förlora sin chans till öppet köp eller så. Det finns en EU lag där att köp över webben har man tillgång till 14 dagars öppet köp även om det är REA på exempelvis klockan.

  Läderarmband till Fossil

  Under den senaste tiden har det blivit väldigt populärt att handla läderarmband till sina klockor och detta gäller även för Fossil då man har sett att dom har under en längre period börjat med fler och fler läderarmband. Detta är för att efterfrågan är hög och många vill gärna ha en sådant läderarmband. Priset på en Fossil klocka med läderarmband ligger allt från 1 500 kronor upp till 3 000 kronor men det går även att hitta en fossil klocka med just läderarmband på REA.