Diesel

Diesel är ett accessoar och klädmärke som kommer från Italien och grundades av Adriano och Renzo år 1978 i den lilla byn Breganze. Idag är Diesel ett multinationellt företag hur driver försäljning i 30 tal olika länder världen över. Märket är känt för sin god kvalite och sin goda funktionalitet. Diesel började även rätt snabbt att sälja klockor för herr och dam. En Diesel klocka herr är utrustad med en mängd olika funktioner som hjälper dig att möta vardagens olika problem. Det snålas inte på extra funktioner och påkostade material för att göra en Diesel klocka både snyggare och mer hållbar. För just signalementet för en Diesel är att den ska vara användbar och då inte bara när det gäller att se vad klockan är utan en mängd andra finesser. Diesel herrklocka är även kända för att sticka ut, dom följer inte trender utan dom sätter den själva!

Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Diesel herrklocka

  Diesel klocka: Only The Brave

  Diesel klocka

  Diesel Only the Brave är en unik design som Diesel har tagit fram för dig som gillar en snygg och stilren klocka med en mängd olika funktioner. Only the brave är givetvis en slitstark och tålig Diesel klocka och klarar svåra väderförhållanden bra, några only the brave modeller klarar vattendjup ner till 100 meter vilket är väldigt imponerande för en klocka. Diesel only the dave finns i en mängd olika färger det vanligaste är herr silver och herr svart men det finns även i guld, rymdgrå och röda Diesel klockor. Diesel klockan only the brave har ett pris på från 1 500 upp till 4 000 kronor för dom mest exklusiva modellerna. Har man tur kan man hitta någon only the brave modell på rea men det är tyvärr sällan dem ges ut på rea.

  Diesel klockarmband

  Det finns en hel del olika Diesel klockarmband allt från silverarmband till läderarmband. Priset på ett vanligt Diesel klockarmband ligger på runt 200 kronor till 800 kronor för dom dyraste. Det är vanligt att man byter sitt Diesel klockarmband efter ett par års användning eftersom det slits så pass mycket om man använder sin Diesel klocka varje dag. Sen kan det också vara för att man vill kunna passa någon speciell outfit då man man köpt ett extra Diesel klockarmband för att mixa lite. Då behåller man sitt klock ur men man typer klockarmbandet.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Diesel klocka i guld

  Det finns en mängd olika färger på diesel klockor däribland guld, silver, svart och röd det är främst guld som dam modellerna brukar vara färgade i och svart och silver för herr klockorna. Det är på senare tid som det har blivit vanligt med guldklockor och såklart då främst för damer. Att tänka på när man köper en diesel klocka guld är att man får räkna med att man kommer sticka ut bland mängden eftersom en sådan klocka lyser upp en hel outfit.

  Diesel klocka på REA

  Eftersom det är så pass högt tryck på diesel klockor brukar det sällan vara rea och isåfall om det är rea brukar den vara relativt låg jämfört med andra klockmärken. Men det går att hitta en diesel klocka på rea bara man letar lite. Men man får hålla koll så att det inte är en gammal modell för då brukar dom rea ut några för att bli av med dom. Men på dom nya modellerna kan man också hitta på rea då ungefär 5-20% rea om man har turen med sig. Det är också viktigt att ha koll på ångerrätt och om man har möjlighet att byta klocka när man köper en diesel klocka på rea det brukar vara lite sämre villkor för sånt när man köper en vara på rea. Men man har alltid 14 dagars ångerrätt när man köper en vara på internet även om det är rea.

  Diesel klocka herr i svart

  Det finns nu många olika diesel modeller och färger att lägga till med den vanligaste och mest populära för män är diesel herr svart. Man kan då välja en klocka i helsvart eller en med svart armband och silver ur. Helt upp till vad man själv tycker. Det är rätt billigt med diesel herr svart, den helsvarta kostar 1 000 kronor vilket är ett riktigt bra pris för en märkesklocka med den unika designen. Men det finns även andra svarta diesel klockor som är betydligt dyrare och då tillkommer även lite extra funktioner i klockverket som är rätt påkostade. Även tåligare och mer slitstarkt klocka kan man räkna när man går upp i prisklasserna.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Välj rätt diesel klocka

  Det kan vara svårt att välja rätt diesel modell som just passar dig när dom har över 200 unika modeller och olika färger till alla dessa. Det kan då vara bra att söka inspiration på nätet och kanske kolla in lite youtube videos där dom recenserar och testar klockorna i verkligheten. Det är då lättare att se hur klockan ser ut och hur den passar, om den verkar skön och så vidare. Det är faktiskt en hel del saker som man behöver kolla innan man köper en diesel klocka.