Casio

Casio är ett Japanskt klockmärke som grundades redan 1946. Casio är kända för sina miniräknare, klockor och elektronik. När det kommer till Casio klockan är dom nästan alltid digital, och används främst vid sport och i vardagen. Casio erbjuder både herr och damklockor till ett riktigt bra pris. Det finns även en mängd olika barn Casio klockor med god kvalite. Casio är kända för två saker och det är hög kvalitativ teknologi och det andra är att en Casio klocka kommer till ett väldigt bra pris. Mycket utav Casio klockornas design hittar man får 80-talet som har varit en viktig epok i företagets historia. Casio klockan är idag världskänd och säljs i över 150 länder världen över och räknas som bland dom största i världen. Innan man köper en Casio klocka bör man spana i deras guldfärg, den ser riktigt bra ut och blir en uppväckare för många andra. Även fast dom flesta Casio klockorna är digitala så har Casio även kvar några modeller med manuellt klocktavla.

Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Casio klocka Herr

  Casio klocka i Guld

  Casio klocka

  Den vanligaste färgen och den absolut mest populära är guld färgen. Den lyfter upp hela klockan och gör en mycket trevligare. Vi var på resa i Wien och är träffade vi en grupp klockmakare som var väldigt imponerade av just modellen G Shock guld. Som är en riktigt kvalite klocka med rang. Så om man funderar på att köpa en Casio klocka för man spana in deras guld färger. Tyvärr är det inte alla modeller som har en guldfärg tillgängligt. Därför bör man just spana i G shock modellerna som har många olika varianter utav guld färger ute på marknaden.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Casio G Shock

  Casio har en mängd olika klockmodeller men det som är nyast och populäraste just nu är G Shock modellen som är en riktigt stor pjäs och är till för herr, men går ändå att anses vara en stilren klocka. Modellen har flera olika färger men det är just svart och guld som går hem bäst, och det ser man varför. Casio klocka G shock passar bra till både i vardagen och till sportaktiviteter då den är vattentät, tidtagarur och andra finesser som hjälper dig vid sport. Priset på en Casio G shock varierar ganska mycket, men man kan hitta en g shock från 700 kronor och ända upp till 6 000 kronor. Då dom dyrare varianterna av G shock har tillgång till Bluetooth, 5 olika alarm och tillhörande app. Vi rekommenderar Casio klocka G shock om man letar efter en större klocka som tål mycket och är lätt och snygg att använda sig utav.

  Casio barnklocka

  Casio erbjuder barn en hel del olika modeller. Många är både enkla att använda sig utav och kommer till ett bra pris. Man kan enkelt hitta en Casio klocka barn för 500 kronor och då får man en klocka med god kvalite. Casio erbjuder många funktioner som många barn vill ha som exempelvis tidtagare, vattentät och tillhörande app. När det kommer till färger så finns det nästan allt man kan tänka sig. Från svart och silver till rosa och grön. Det finns till och med guld och koppar färger. Så det är bara att hitta någon modell och färg som passar ens behov. När det kommer till utseende och passform så finns det bra guide på våra hemsidor som visar hur stor klocka man kan ha för sin storlek på sin hand.

  Uret.se
 • Minst 2 års garanti - försäkrade leveranser.
 • Ta mig till klockorna!
  Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Casio med miniräknare

  Det finns många olika modeller från Casio och en utav dom är med en miniräknare inbyggd i kockan. Man kan alltså ha en miniräknare runt handleden. Denna modell är helt unik och har fått bra feedback av personer som har behöver bära med sig en miniräknare. Casio klocka med miniräknare kommer i en mängd olika färger såsom svart, guld, silver och blå. Priset på en Casio klocka med miniräknare är heller inte så dyrt en klocka kostar runt 600 kronor och hamnar ofta på REA så då kan man passa på att köpa in en om man är sugen.

  Casio klockarmband

  Är det så att man redan har en Casio klocka men att klockarmbandet har gått sönder då kan man alltid köpa ett nytt Casio klockarmband om man bara byter ut armbandet då blir det både billigare och bättre för miljön. Man behåller alltså boett men man byter ut Casio klockarmbandet till ett nytt. Priset på ett klockarmband brukar ligga på runt 300 kronor men kan även vara dyrare och billigare beror på vilken kvalite och färg man väljer. Just nu finns nästan alla färger tillgängliga såsom svart, guld, silver, blå och så vidare. När man ska montera sitt klockarmband när man har fått hem det är det viktigt att man följer instruktionsanvisningar så man inte monterar fel.