Calvin Klein

År 1968 grundade Calvin Richard Klein det kända klädmärket Calvin Klein. Märket blev snabbt populärt och speciellt blev deras kalsonger väldigt omtyckta. Men Calvin Klein har inte bara sålt kalsonger och underkläder. Dom har även ett brett utbud på jeans, tröjor, t-shirts, och klockor för både herr och dam. Dom första klockorna Calvin Klein lanserade var för damer i guld. När alla klockor hade blivit slutslåda bara efter 72 timmar så bestämde dom sig att fortsätta och utöka sortimentet bland herr och damklockor. En Calvin Klein klocka är kända för minimalistisk och markerar en tydliga stilrena design. Det finns en hel del Calvin Klein klockor över 200 unika modeller varav dom flesta är i guld eller silverfärg. Den kändaste varianten är Calvin Klein guld dam och har blivit mycket omtyckt främst i USA och Skandinavien.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Calvin Klein Dam

  • Stilren och klassisk design
  • Passar till många olika plagg
  • Riktigt bra kvalite
  • Relativt billig märkesklocka

  Calvin Klein Herr

  • Elegant
  • Tidlös design
  • Passar både till vardag och tillställningar
  • Unikt pris för vad man får
  • Karaktäristisk klocka

  Calvin Klein klocka dam guld

  Calvin Klein klocka

  Den absolut mest populära Calvin Klein dam modellen är den i guld. Elegant design och ger dig en praktfull utstrålning. Det är svårt att missa en Calvin Klein klocka i guld, den lyser upp hela dig och din outfit. Priset på Calvin Klein dam guld är rätt rimligt för den goda kvaliteten och den unika designen som man får. Allt från 1 500 kronor upp till 4 000 kronor men om man har tur kan man hitta en Calvin Klein dam guldklocka på rea då kan man få ner priset ytterligare. Anledningen varför Calvin Klein dam guld modellerna har blivit så omtyckta är mycket tack vare den unika designen och givetvis trevliga guld färgen så allmänt är det en riktigt schysst dam guldklocka som utstrålar energi och karaktär. Det finns idag ett 10-20 tal olika Calvin Klein dam guld modeller.

  Calvin Klein klocka herr

  När det kommer till Calvin Klein klockor herr så är det många som har gett goda omdömen av deras silverklockor. För deras eleganta stil och tidlösa design. Men det finns också Calvin Klein herrklocka i guld som är en riktigt schysst klocka men den kostar ganska mycket men om man kan hitta den på någon rea kan man göra ett riktigt bra kap.

  Calvin Klein klocka minimal

  Den nya lanserade modellen Calvin Klein har gjort stor succe i Sverige. Designen är hämtad från Portugal och utstrålar elegant och kvalite. Minimal klockan passar bra till en mängd plagg och det är just det fördelen med en Calvin Klein klocka att den passar nästan till att. Från Vardags outfiten till fester. Calvin Klein klockan minimal kommer med en mängd olika färger såsom silver, guld, svart, rosa och rymdgrå och priset på en Calvin Klein minimal klocka ligger på runt 1 500 till 2 500 kronor. Än så länge har det inte kommit ut så mycket rea på Calvin Klein minimal men det bör komma snart när det kommer ut nya höst och vår kollektioner.

  Calvin Klein guld

  Den vanligaste och mest exklusiva färgen att köpa till sin Calvin Klein klocka är guld. Det är faktiskt en väldigt ovanlig färg för en klocka om man kolla på andra märken såsom Gant, Daniel wellington, Diesel, Marc-jacobs och Certina så Calvin Klein har en unik look på sina guld modeller som ingen annan slår. Därför rekommenderar vi att bör kolla på Calvin Klein guld modellerna om inte Calvin Klein minimal för det är dom två modellerna som är dom absolut snyggaste Calvin Klein klockorna.

  Calvin Klein REA

  Det dyker ofta upp rea på Calvin Klein på både hösten och våren. Speciellt hög är rean om det är förra årets modell då brukar dom rea ut innan dom får in dom årets modeller för att bli av det med gamla lagret. Calvin Klein rea brukar ligga på runt 10-30% men om man har riktigt tur kan det bli högre än så. Det blir dock sällan så hög rea på Calvin Klein guld klockor eller Calvin Klein minimal ska man ha en sån klocka får man nöja sig med en lägre rea om man ens finner dessa klockor på rea. Men man ska inte bli lurad när det står att det är jättehög rea på Calvin Klein klockor för då är det oftast bara rea på dom klockorna som ingen annan vill ha och det ligger ofta en anledning varför ingen vill ha dom fula modellerna. Det är bättre att köpa en modell man tycker är riktigt snygg istället för att köpa en bara för att det var hög rea på just den klockan.