Burberry

Burberry är ett brittisk lyx märke och grundades redan så tidigt som 1856. Idag är Burberry ett världskänd modehus och har över 70 lyxbutiker världen över. Idag kommer vi fokusera på Burberry klockor och analysera och kolla in på dessa lite mer. Burberry erbjuder klockor till både herr och dam och båda målgrupperna är ungefär lika stora. Burberry har ett väldigt ikoniskt och känt mönster som kallas för “New check” som länge har varit Burberry ikoniska märke. Vi kommer även i denna artikel att tipsa om dom bästa återförsäljarna så man kan köpa en äkta Burberry klocka. När det kommer till färger är det en utav Burberry starka sidor, det finns en mängd olika färger bland annat rose, dam silver, dam guld svart, blått, vitt, läder och rött. Dessa färger går att kombinera ihop på olika sätt så om man vill ha ett blått boett och kanske silverarmband så går det mycket smidigt. I Dagsläget är det inte jättemånga Burberry modeller som är ute på den Svenska marknaden men det finns några modeller som är till salu på webben, var noga med att välj en bra återförsäljare.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Burberry klocka Dam

  • Välkänt och ädelt klockmärke
  • Stilren och lyxig design
  • Passar till både vardag och fest
  • God kvalité
  • Finns tillgängligt som dam guld

  Burberry klocka Herr

  • Stilren och exklusiv design
  • Passar bra till både kavaj och skjorta
  • Unikt och ädelt märke
  • Hög kvalité
  • Tidlösa och linjeformade kanter

  Burberry klocka för Dam i guld

  Burberry klocka

  Det absolut mest eftertraktade klockan från Burberry är dam guld färgerna. Dessa guldklockor har fått väldigt bra feedback från både privatpersoner och även experter. Man kan antingen välja köpa en Burberry klocka dam guld i riktigt guld alltså 18 karat priset brukar ligga på minst 8 000 kronor om man ska ha en Burberry klocka i guld. Men ska man bara ha en Burberry klocka i guld färg kostar det naturligtvis mindre. Allt från 2 000 krono upp till just 8 000 kronor för en Burberry klocka i guldfärg. Har man även lite tur så kan man hitta en Burberry klocka i guldfärg på REA och då är det viktigt att man håller koll på vilken årsmodell så man inte köper en gammal klocka. Man ska dock hålla sig bort från skumma hemsidor som erbjuder väldigt höga rabatter utan anledning, eller om det bara är väldigt lågt pris. Man bör då tänka om innan man köper så att man inte riskerar att köpa en fake klocka. Man ska även vara noga när man köper en begagnad burberry klocka då det finns ännu högre risk att den ska vara fake.

  Burberry klocka Herr REA

  När det kommer till REA på herrsidan kommer man tyvärr bli besviken på REAn. REAn brukar både vara låg och under väldigt korta perioder. Man ska vara nöjd om man hittar en Burberry klocka herr på 10% REA. Men det kan även vara så att dom REAr ut gamla modeller men då ska man vara väldigt försiktig eftersom det finns en anledning varför ingen annan har köpt dessa äldre modeller och varför skulle då du köpa en bara för att det är lite REA just nu. Vi rekommenderar att man gör en ordentlig genomsökning innan man köper en Burberry klocka herr på REA, så att man inte blir lurad.

  Burberry klocka i Rose

  Rose färgen har blivit en uppstickare hos många klockmärken och speciellt som Burberry där man har lagt till färgen rose till många äldre modeller. Bara för att det har blivit så populärt att köpa klocka i rose färg. Det är främst damer som köper Burberry klockor i rose men det är även ett fåtal herr som också gör det. Eftersom färgen rose är så eftertraktat så har det nästan blivit så att det är dyrare att köpa en Burberry rose klocka än att välja någon annan färg som silver, svart eller guld. Detta har dom gjort då rose alltid tar slut i lager så snabbt innan alla andra modeller är slutsålda.

  Burberry klocka - vart finns det bra återförsäljare?

  När det kommer till återförsäljare är det väldigt viktigt att man väljer rätt. Speciellt när det handlar om dyra märkeskläder eftersom det finns många kopior av dessa lyxklockor. Sedan om man köper från en bra återförsäljare få garanti upp till två 2 vilket är väldigt bra. Så om man skulle tappa bort sin klocka eller om den skulle gå sönder kan man alltså få en ny från återförsäljare. utan att behöva betala hela. Man brukar dock behöva betala självrisk på några hundra kronor. Men det är det värt då en Burberry klocka kan kosta upp till 10 000 kronor. Vi lägger alltid in några bra återförsäljare så att man vet att man köper en äkta klocka. Sedan erbjuder dessa återförsäljare även andra förmåner som 30 dagars öppet köp fri frakt vid köp över 1 000 kronor och så vidare.