Avery Milton

Klockmärket Avery Milton är ett skandinaviskt modehus som erbjuder stilrena och tidlösa klockor med god kvalite. En Avery Milton sitter både bra på din handled och passar även snygg till andra accessoarer så som ringar och armband. Tanken bakom Avery Milton klockorna är att dom ska passa både dam och herr vid alla typer av tillfällen som fest och även till vardag. Avery Milton är ett relativt nytt klockmärke men har på bara några fåtal år gjort sig kända för deras unika design. En speciell kvalite som Avery Milton klockor erbjuder är att dom har väldigt bra material vid klockornas tillverkning detta gör att värdet på dessa Avery Milton klockor blir höga och även så priset på en Avery Milton klocka. Då priset på Avery Milton klockorna är höga så finns det en anledning och det är för just att dom är i så god kvalite och materialet som dom tillverkas i är inte direkt gratis. När det kommer till färger på Avery Milton så finns det en hel del som är rätt unika för sitt slag. Som exempelvis Deras silverläder färg som endast finns i ett fåtal exemplar till salu. Sedan erbjuder Avery Milton även klockor i färger såsom svart, silver, guld, läder och även vitt.

Klockia
 • Alltid fri frakt - billiga priser.
 • Köp!
  Ur & Penn
 • Öppet köp 30 dagar - snabb leverans.
 • Köp!

  Avery Milton Herr

  • Tidlös och stilren design
  • Bra för klimatet
  • God kvalité
  • Passar bra till både skjorta och kostym
  • Bra pris för ett välkänt märke

  Avery Milton Dam

  • Stilren och klassisk design
  • Klocka som är anpassad för klimatet
  • Glas tillverkat i safirkristall
  • Lyxig Klocka till ett bra pris

  Avery Milton-klockor på REA

  Avery Milton klocka

  När det kommer till REA på Avery Milton klockorna kan man göra riktiga fynd, det är ofta dom ligger ute på REA även dom kändare modellerna. REAn brukar ligga på kring 20-30% från orginalpriset och omfattar nästan alla modeller. Men dessa reor kommer och går i vissa perioder ibland är det ingen REA alls och ibland kommer det en period där det alltid är REA på Avery Milton klockor. Priset på en Avery Milton klocka brukar ligga kring 3 000 kronor men med REA kan man få ner priset till omkring 2 500 kronor och även mer om man har lite tur. Håll utkik efter REA på både hösten och våren får det är då Avery Milton släpper ut ny kollektion och då brukar dom REA ut alla klockor som ligger kvar i lagret. Dock att tänka är att man har alltid 14 dagars ångerrätt när man köper en Avery Milton klocka på nätet även om det var på REA. Så om man köpte en klocka som man inte gillar kan man enkelt skicka tillbaka den och få pengar tillbaka eller om man vill byta färg eller något liknande. Sedan tillkommer även två år garanti från vissa hemsidor om man köper en klocka för över 2 000 kronor det är viktigt att tänka på om man tappar bort den eller om den går sönder.

  Avery Milton i läder

  Avery milton läder är ett exklusivt läder från Florens i Italien. Lädret är organiskt och är noga övervakat för att göra så liten påverka på klimaten som möjligt. Detta läder är inte bland dom billigaste och är ett utav Avery milton exklusiva material som erbjuds på Avery milton klockor. Avery milton använder även den finaste lädret från Toscana som är ett komplement till lädret från Florens.

  Avery Milton - klimat?

  Avery milton vill förändra klockindustrin med mer klimatanpassade klockor. Det är därför dom själva är noga att välja ut material som har väldigt låga koldioxid eller ingen koldioxid alls. Nästan allt material är certifierad allt från lädret till vätskan inuti klockboett. Syftet med en Avery milton klocka är att man ska kunna köpa en sån klocka utan att göra någon påverkan av miljön och det är därför Avery milton klockorna kostar lite mer eftersom det blir dyrare för Avery milton att tillverka klockorna med dessa exklusiva material som krävs för att deras klockor ha så låg koldioxidutsläpp som möjligt. Men man ska ändå få en riktigt stilren klocka med hög elegans som kan mäta sig med dom andra exklusiva klockmärkena.

  Avery Milton Como är en klassisk klocka

  Det finns tre kända modeller från Avery milton och dessa tre är Como black, Como brown och Como steel alla dessa tre modeller har fått bra med respons från både experter och även privatpersoner som uppskattar Avery milton produkter. Vi har speciellt fastnade för Como steel som är en riktig ögonsten som har en både stilren och tidlös design. Como Steel finns i fyra olika färger som är svart, vitt, silver och guld. Priset på en Como ligger strax över 3 000 kronor men det finns några Como som ligger lite under 3 000 kronor. Men det går dock att hitta en Como på REA då kan man göra ett riktigt kap.